Babymassage

Ben jij op zoek naar meer ontspannen momenten met je baby?
Wil je de signalen van je baby beter leren begrijpen?
En wil je een vast slaapritueel waardoor je baby beter slaapt?

 

Door babymassage kan je jouw kindje helpen de prikkels die binnen komen beter te verwerken, hierdoor wordt je baby rustiger. Je zal je baby beter leren kennen waardoor je de signalen van je kindje makkelijker zult begrijpen. Babymassage heeft een positief effect op de groei . Het helpt bij darmkrampjes of verstopping. Het liefdevolle contact zal jullie band versterken.


Groepscursus in Schiebroek

Op woensdag ochtend iets leuks doen met je baby, dat kan in Schiebroek! In 4 lessen leer je je baby een volledige massage te geven. Je krijgt alle technieken mee naar huis zodat je ook thuis lekker kan masseren.

 

We houden rekening met slaap- en voedingsritmes van alle baby's. Iedere baby kan wel eens een off day hebben, dan kan je gewoon oefenen op de extra pop die aanwezig is. Verder kletsen we tijdens een theetje over alles wat te maken heeft met baby's, bevallen en opvoeden. 

 

Deze groepscursus is voor baby's vanaf 8 weken tot ongeveer 7 maanden.  

 

Op woensdag 22 augustus start de volgende groepscursus. 

 

Tijdstip 9.30 uur - 11.00 uur

Data 22 & 29 augustus, 5 & 12 september

Investering €129,- euro inclusief naslagwerk met alle technieken en flesje massageolie

 

 


Groepscursus thuis
Een groepscursus is voor minimaal 3 moeders of vaders en maximaal 6. De cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten van 1,5 uur. In overleg spreken we een tijdstip en data af. De cursus is bij een van jullie thuis. Leuk om te doen met vriendinnen of een groepje moeders dat elkaar kent van een zwangerschapscursus.

 

Natuurlijk leer ik jullie om je baby een volledige massage te geven. Daarbij zullen we ook tijd hebben om een theetje te drinken, te kletsen over het moederschap en zal ik jullie een aantal baby-yoga oefeningen leren.

 

Investering per persoon €99,- inclusief naslagwerk met alle technieken en een flesje massageolie

 

 


 

Individuele cursus

Een individuele cursus geef ik bij jullie thuis. Geen gesjouw met je maxi cosi en heerlijk in jullie eigen omgeving. Je hoeft geen rekening te houden met andere baby's en ik geef je persoonlijke tips en adviezen. Het tijdstip (1 uur in totaal) kunnen we samen afstemmen op het ritme van je baby.

 

Na 3 lessen kan je de baby een volledige massage geven. Natuurlijk mogen beide ouders aanwezig zijn. Een van beide kan dan masseren en de andere ouder kan kijken en eventueel oefenen op een extra pop. Oudere broertjes of zusjes kunnen ook aanwezig zijn, sommige vinden het zelfs leuk om mee te doen. De individuele cursussen zijn thuis en daarom zijn ze al te volgen vanaf de geboorte.

 

Investering voor 3 lessen is €149,- inclusief naslagwerk met alle technieken en een flesje massageolie

 

 

Bij alle cursussen krijg je een naslagwerk met alle massagetechnieken en een flesje massage olie.

Twee Twinkels

 

Kindermeditatie en ontspanning op school 

 

Kindermeditatie en ontspanning thuis|

 

 

Dordrecht

06 34850782

irma@tweetwinkels.nl

 

 

 

Wil je regelmatig twinkelingen in je inbox ontvangen? Laat dan hier je e-mailadres achter.