Over mij


Hai! Mijn naam is Irma Janga. Ik ben docent Babymassage en docent Kindermeditatie, daarnaast heb ik ruime ervaring in het basisonderwijs en ben ik moeder van een koningskoppel.

 

Ik vind het belangrijk om er tijdens mijn lessen voor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Ouders, baby's en kinderen zullen beter ontspannen als ze zichzelf kunnen zijn. 

 

Als leerkracht in het basisonderwijs geef ik al 16 jaar met veel plezier les op verschillende basisscholen. Momenteel geef ik les aan groep 6 van een Dalton basisschool op Katendrecht. De kinderen uit mijn groep genieten erg van de meditatielessen die ik geef in de klas.  

 

Natuurlijk masseer ik thuis heel wat af en sinds een poosje genieten de kinderen ook van de geleide meditaties die ik met ze doe. Twee fijne proefkonijnen zijn het :-) Twee Twinkels is ontstaan door mijn kinderen in de ogen te kijken. Na een massage zag ik daar Twee Twinkels.

 

Nu gun ik alle kinderen twinkelingen in hun ogen! Groetjes Irma 

 


Geregisteerd Docent Babymassage

Ik sta officieel ingeschreven bij het RGDB. Register Gecertificeerde Docenten Babymassage.

 

 

Gecertificeerd Docent Kindermeditatie

 In september 2017 heb ik mijn diploma als docent Kindermeditatie behaald. 

 


Referentie

 

Lauretta, mama van een baby van 4 maanden:

"Afgelopen zondag een super leuke workshop babymassage bijgewoond en daarbij een hoop nieuwe technieken geleerd om mijn zoon lekker te kunnen masseren. Zowel voor hem, als voor mij een hele ontspannende en leerzame ervaring. De rust en het plezier wat Irma daarbij uitstraalt werken heel goed mee aan de sfeer :) bedankt!"

 

Er zijn nog meer referenties te vinden op de Facebook pagina.


Twee Twinkels

 

Kindermeditatie en ontspanning op school 

 

Kindermeditatie en ontspanning thuis|

 

 

Dordrecht

06 34850782

irma@tweetwinkels.nl

 

 

 

Wil je regelmatig twinkelingen in je inbox ontvangen? Laat dan hier je e-mailadres achter.