Kindermeditatie

Heb je een zoon of dochter die het fijn zou vinden om te leren hoe je tot rust kan komen? De dag even los laten en lekker wegdromen. Kan je zoon of dochter zich slecht concentreren? Vind je kind het lastig om in slaap te vallen? Of kan je kind moeilijk zijn of haar eigen emoties herkennen en emoties van andere mensen benoemen?

 

In een kleine studio in Schiebroek geef ik op dinsdagmiddag kindermeditatielessen. De lessen zijn van 16.00 uur tot 17.00 uur. Maximaal 6 kinderen per groep. De lessen zijn voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

 

Een kindermeditatieles bestaat uit verschillende onderdelen die er samen voor zorgen dat de kinderen een mooi (droom) reisje maken. We starten de les met een gesprek, yogaoefeningen, massage of een andere manier van bewegen. Daarna gaan we op reis door middel van een geleide meditatie. We sluiten de les af met het maken van een tekening en een gesprek. De lessen zijn zeer gevarieerd en hebben iedere week een ander onderwerp.

 

Je zult merken dat je kind door de lessen beter in zijn vel komt te zitten en steviger in zijn of haar schoenen komt te staan. Eigen emoties en die van andere zullen beter herkend en benoemd worden.  Onzekerheid zal er door afnemen en je zult merken dat je zoon of dochter rustiger zal zijn. De effecten zijn verschillend per kind.

 

Als je enthousiast bent kan je jouw zoon of dochter aanmelden voor een gratis proefles.

 

 

Reactie's van kinderen

Kinderen hebben vaak hele mooie uitspraken na een les. Een aantal heb ik hier verzameld.

 

"Juf, ik voelde de sterrenstof zo heerlijk door m'n hele lijf gaan."

 

"Als u nog heel even was doorgegaan was ik in slaap gevallen."

 

"Het was heerlijk kunnen we dit iedere dag doen?"

Twee Twinkels

 

Kindermeditatie en ontspanning op school 

 

Kindermeditatie en ontspanning thuis|

 

 

Dordrecht

06 34850782

irma@tweetwinkels.nl

 

 

 

Wil je regelmatig twinkelingen in je inbox ontvangen? Laat dan hier je e-mailadres achter.